Verkocht

Dwarsvaartweg 2A

8243 RZ, Flevoland
Prijs
€ 265.000,- v.o.n.

BOG kenmerken

Totale oppervlakte
377 m2
bedrijfshal
90 m2
Kantoorruimte
47 m2

Bezichtiging inplannen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Omschrijving


UNIEKE KANS AAN DE ENTREE VAN DE NOORDERSLIUIS!
In dit project aan de Dwarsvaartweg 2A bieden wij 1 nieuwe bedrijfsunit aan, met 240 m² eigen terrein, welke afsluitbaar is!
Het betreft een nieuw nog niet in gebruik genomen bedrijfsunit aan de entree van de Noordersluis waar wekelijks duizenden, potentiële klanten voorbij rijden, fietsen en lopen!
Deze locatie voor u, als ambitieuze ondernemer, zorgt ervoor dat uw bedrijf 24/7 in de schijnwerpers staat!
Dit betreft een bedrijfsunit op de hoek van bijna 90 m², met een verdiepingsvloer van ca. 47 m² een afsluitbaar buitenterrein van ca 240 m².

Als koper (ondernemer) betaald u dan geen overdrachtsbelasting maar wel omzetbelasting die u kunt verrekenen. Daarnaast betaald u de kosten van de notaris.

LOCATIE
Gelegen op Industrieterrein Noordersluis. Dit industrieterrein is een binnenstedelijk bedrijventerrein in het zuidwesten van de stad. Noordersluis is bij uitstek geschikt voor groothandel en industrie. Het terrein heeft een gemengd karakter. Noordersluis heeft een snelle verbinding naar de A6, de Oostvaardersdijk en de Houtribdijk naar Noord Holland.

TOEGANGELIJKHEID
Bedrijventerrein Noordersluis is gunstig gelegen aan de N302, de verbindingsweg tussen de A6 (6 autominuten), Almere (via Oostvaardersdijk 15 minuten) en Noord Holland (via de Houtribdijk 30 autominuten). Met het openbaar vervoer en fiets is het prima bereikbaar.

OBJECT
De unit staat op een kleinschalig en omheind complex met 4 statige bedrijfsunits en 8 luxe garageboxen. Het complex heeft een perfecte ZICHTlocatie aan de entree van industrieterrein de Noordersluis.

Het fijne van deze bedrijfsunit is, dat deze van buitenaf, op drie manieren toegankelijk is. De garage ruimte op de begane grond is toegankelijk via de, op afstand te bedienen met een handzender elektronische overhead deur (3,6 x 3,8) met lichtstraat en via de separate toegangsdeur. Ideaal! Op uw eigen terrein kunt u tevens ook het pand betreden via de glazen pui, welke de hoogte in gaat! Op de begane grond treft u een vloeroppervlak aan circa 90 m² bvo. De aansluiting voor sanitair en de panty is hier ook aanwezig. In de meterkast ontbreekt de aansluiting voor de krachtstroom niet. De bedrijfsunit is voorzien van een op maat gemaakte stalen trap, welke u op de eerste verdieping brengt. Hier treft u een vloeroppervlak aan circa 47 m² bvo met van meerdere kanten daglichttoetreding en een schitterend uitzicht! Deze ruimte is perfect in te delen voor toekomstige kantoorruimte. Kortom een heerlijke plek welke 24/7 in de schijnwerpers staat!

Het betreft hier een appartementsrecht, waarbij de vve kosten nog moeten worden vastgesteld.

HIGHLIGHTS
– Separate loopdeur
– Verdiepingsvloer is casco
– Rioolaansluiting aanwezig
– Vrije hoogte ca. 7.40 meter
– Draagkracht vloer bg 1.000 kg/m²
– Vrije hoogte onder verdiepingsvloer ca. 4.00 meter
– Elektrisch bedienbare overheaddeur (3,60 breed x 3.80 hoog)
– Er is een tijdelijke stroomaansluiting. In Q1 2024 zal de unit eigen stroom- en wateraansluiting krijgen
– Het terrein is beveiligd en omheind met een hekwerk, voorzien van cameratoezicht en een telefonisch bedienbare, elektronische schuifpoort

Bieden v.a. € 265.000,- VON excl btw

Terug