Verhuurd

Vaartweg 39H

8243 PD, Flevoland
Prijs
€ 995,- p/m.

BOG kenmerken

Totale oppervlakte
139 m2
bedrijfshal
73 m2
Servicekosten
€ 0,- PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Bezichtiging inplannen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Omschrijving


UNIEKE KANS AAN DE VAARTWEG 39 H VAN DE NOORDERSLIUIS!
Dit prachtige object aan de Vaartweg 39 H gelegen, met 66 m² eigen buitenterrein en welke afsluitbaar is, komt nu te huur!
Deze locatie voor u, als ambitieuze ondernemer, zorgt ervoor dat u in alle rust kunt ondernemen en uw mogelijke opslag containers, met een gerust hart buiten kunt stallen op het afsluitbare terrein!
Dit betreft een garage unit op de hoek van bijna 73 m² groot, met een totale hoogte tot in de nok van ca. 4,40 m en een afsluitbaar buitenterrein van ca 66 m².

LOCATIE
Gelegen op Industrieterrein Noordersluis. Dit industrieterrein is een binnenstedelijk bedrijventerrein in het zuidwesten van de stad. Noordersluis is bij uitstek geschikt voor groothandel en industrie. Het terrein heeft een gemengd karakter. Noordersluis heeft een snelle verbinding naar de A6, de Oostvaardersdijk en de Houtribdijk naar Noord Holland.

TOEGANGELIJKHEID
Bedrijventerrein Noordersluis is gunstig gelegen aan de N302, de verbindingsweg tussen de A6 (6 autominuten), Almere (via Oostvaardersdijk 15 minuten) en Noord Holland (via de Houtribdijk 30 autominuten). Met het openbaar vervoer en fiets is het prima bereikbaar.

OBJECT
Deze garage unit staat op het eind een kleinschalig en is als enige omheind en voorzien van een afsluitbaar stalen hek.
Het fijne van deze garage unit is, dat deze van buitenaf, op twee manieren toegankelijk is. De garage ruimte op de begane grond is toegankelijk via de, op afstand te bedienen met een handzender elektronische overhead deur (ca 3m x ca 3m) met lichtstraat en via de separate stalen toegangsdeur. Ideaal! Op uw eigen terrein kunt u tevens containers stallen voor opslag en/of afval. De begane grond heeft een vloeroppervlak aan circa 73 m² bvo.

BESTEMMING
Bedrijven t/m categorie 3.2.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Lelystad.

PARKEREN
Parkeerplaatsen op eigen terrein.

HIGHLIGHTS
– Separate loopdeur
– Borg 3 maanden huur
– Contract van minimaal 3 jaar
– Voorzien van een betonnen vloer
– Vrije hoogte tot in de nok is ca. 4.40 meter
– Het terrein is omheind met een afsluitbaar hekwerk
– Elektrisch bedienbare overheaddeur (ca 3m breed x 3m hoog)

Huurprijs € 995,- excl btw p/m

CONTROLE OP PRODUCTIE VAN DRUGS
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de eventuele meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Terug