Verkocht

Zeilweg 32U 55

8243 PK, Flevoland
Prijs
€ 257.000,- v.o.n.

BOG kenmerken

Totale oppervlakte
175 m2
bedrijfshal
115 m2
Kantoorruimte
60 m2

Bezichtiging inplannen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Omschrijving


ZEILWEG 32 UNIT 55 LELYSTAD

Direct in gebruik te nemen, om zorgeloos te kunnen ondernemen! Of juist direct rendement maken met uw vermogen, want alle voorzieningen zijn bij dit schitterende pand al aanwezig!

HIER GAAT U GEZIEN WORDEN!
Hoogwaardig afgewerkte en multifunctionele unit in project “NOORDERPLAZA” gelegen op bedrijventerrein Noordersluis te Lelystad. De ligging is perfect te noemen, gelegen op de schitterende HOEK locatie aan de drukste aanrijroute van de Zuiveringsweg! Hier gaat u gezien worden! Waar u binnen enkele minuten de dijk naar Almere kunt bereiken en via de ring bereikt u in no time de A6 en het vliegveld!
De begane grondvloer is circa 115 m² bvo bedrijfsruimte, met LED lichtstraat, toilet voorziening & voorbereiding voor een pantry. De brede trap brengt u naar de verdiepingsvloer van circa 60m² bvo met veel daglichttoetreding en zijn voorzien van draai/kiepramen.

LUXE & VEILIG
Noorderplaza is op dit moment toonaangevend in Nederland als het gaat om hoe een unit hoort opgeleverd te zijn in een gemeenschappelijk complex. Een strak georganiseerde VVE, een terrein dat 24/7 toegankelijk via het elektronische schuifhek, welke voorzien zijn van een toegangscontrolesysteem. Wat te denken van de uitgekiende terreinverlichting, de vele parkeerplaatsen, de mogelijkheid om makkelijk te laden, lossen en te draaien bij het pand.

MULTI UNIT 55
Het fijne van deze unit is, dat deze van buitenaf, op twee manieren toegankelijk is. De ruimte op de begane grond is toegankelijk via de, op afstand te bedienen met een handzender elektronische overhead deur (4 x 4) en via de separate toegangsdeur, volledig voorzien van glas. Ideaal! Hier treft u een vloeroppervlak aan circa 115 m² bvo. Op de begane grond treft u alle aansluitingen voor een panty en is een chique sanitair gesitueerd. Hier treft ook de aansluiting voor de krachtstroom, 4 dubbele wandcontactdozen en LED plafond verlichting. De unit is voorzien van een op maat gemaakte houten trap met hardhouten treden, welke u op de eerste verdieping brengt. Hier treft u een vloeroppervlak aan circa 60 m² bvo met daglichttoetreding, draai/kiep raam en een schitterend uitzicht! Deze ruimte is perfect in te delen voor toekomstige kantoorruimte, welke al is voorzien van 2 dubbele wandcontactdozen en LED plafond verlichting. Kortom een heerlijke, veilige plek om uw camper, boot, caravan, klassieker te stallen met de dagelijkse voorzieningen in de buurt!

Let Op: GEEN OVERDRACHTSBELASTING, deze unit is nog niet in gebruik geweest, wel komen de notariskosten voor de leveringsakte voor rekening van de koper.

BIJZONDERHEDEN
– Muur en dakisolatie
– VVE +/- € 120,- p.m.
– Geen overdrachtsbelasting
– Volop indelingsmogelijkheden!
– Geïsoleerde overhead deur (4 x 3)
– De enige garage unit op HOEK LOCATIE
– Begane grond aansluitingen voor water en riolering
– Separaat toegankelijke verdiepingsvloer van circa 60m² bvo
– Zeer ruime parkeerplaatsen op het algemene parkeerterrein
– Beveiligd terrein met op afstand te openen elektrisch bedienbare poort

Bieden v.a. € 257.000,- v.o.n. exclusief btw

Terug