Voor projectontwikkelaars


Makelaardij Lelystad zorgt voor betrokkenheid bij het gehele proces van uw project. Wij begrijpen dat u als projectontwikkelaar bij elk project te maken krijgt met uitdagingen en kansen niet onbenut wil laten. Makelaardij Lelystad is op de hoogte van de wensen en behoeften van beide partijen en zorgt voor een optimale aansluiting.

Stap 1 – Allround advies (ook bij initiatief)
Stap 2 – Voorlopig ontwerp
Stap 3 – Definitief ontwerp
Stap 4 – Start verkoop, bijeenkomst, inschrijfperiode
Stap 5 – Start verkoopgesprekken

Stap 6 – Tekenen koop- aannemingsovereenkomst
Stap 7 – De levering

1. Adviesfase
Bij het ontwikkelen van het nieuwbouwproject of een transformatie van een bestaand pand hoort een doordacht plan. U dient op de hoogte te zijn van de wensen van de potentiële kopers in die omgeving en de bijzonderheden van de locatie van het project.

Makelaardij Lelystad is een makelaar die werkt waar hij woont en kent u doelgroep dus goed, gecombineerd met uw kennis van de locatie, vormen wij een onverslaanbaar team!

2. Voorlopig ontwerp
Met behulp van onze ervaring binnen de regio Lelystad, adviseren wij u als het gaat om koopsommen, type woningen en de marktpotentie van uw project.

3. Definitief ontwerp
In deze stap zorgen wij ervoor dat de leads benaderd worden en zoveel mogelijk potentiële kopers worden bereikt met het nieuwe aanbod. Na het opwarmen van deze mogelijke nieuwe kopers, richtten wij ons op het juiste moment op het behalen van conversies

4. Start verkoop en inschrijfperiode
Met behulp van een speciaal ontworpen site en indien wenselijk een bijeenkomst, zorgen wij ervoor dat alle vragen alle vragen van potentiële kopers worden beantwoord. Door in ons voorwerk, bij elkaar verzamelde data, hebben wij voor iedere vraag een passend antwoord.

5.Verkoopgesprekken
Voor u en ons is het belangrijk dat de verkoop als een goed geoliede machine verloopt. Zorgvuldigheid staat voorop. Uw potentiele kopers worden ontvangen op ons nieuwe kantoor, midden in Lelystad, de Kempenaar, met goede parkeermogelijkheden. Na een gesprek met onze makelaar en financiële planning, verlaat uw kandidaat met een goed gevoel ons kantoor.

6. Contractuele fase
Na een aantal succesvolle gesprekken komen de kandidaten bij ons op kantoor voor de tekenafspraak. Vaak ervaart men dit als een spannende periode, om deze redenen vinden wij het extra belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden. Wij regelen de administratieve afwikkelingen en adviseren, wanneer gewenst, zelf bij de keuzes van meerwerk!

7. De levering
Nadat vrijwel alles is afgerond, blijven wij alsnog aanwezig voor een stuk begeleiding en onderhouden wij het contact. Wij zorgen voor de juiste content en beantwoorden alle vragen, indien mogelijk. En wij houden in de gaten wanneer de kopers terecht kunnen voor een afspraak bij onze projectnotaris.
Kortom

Makelaardij Lelystad zorgt voor een duidelijke, overzichtelijke en representatieve presentatie van uw nieuwbouwproject. De presentatie wordt gerealiseerd met behulp van het platform Funda, een overzichtelijke up-to-date website en social media kanalen. Onze makelaars, financiële planning en project notaris staan voor u en uw potentiële kopers in de startblokken!


Contact opnemen

Heeft u vragen, bent u specifiek opzoek of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op!