Beschikbaar

Pascallaan 24T

8218 NJ, Lelystad
Koopprijs
€ 145.000,- v.o.n.

Woning kenmerken

Buitenruimte
Geen tuin

Bezichtiging inplannen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Omschrijving


ÉÉN VAN DE LAATSTE (!) COURANTE & PRAKTISCHE BEDRIJFSUNITS IN DE LOGISTIEKE HOTSPOT van NL!
Schitterende bedrijfsunit, onderdeel van Businesspark De Pascal, welke op de begane grond een oppervlakte heeft van +/- 55 m² en op de kantoorverdieping een oppervlakte heeft van +/- 55 m², wordt nu gerealiseerd op het centraal gelegen bedrijventerrein Larserpoort, onderdeel van L(elystad) A(irport) B(usinesspark). Op deze dynamische plek gaan innovatie en duurzaamheid hand in hand! Het bedrijvenpark is prachtig gelegen aan de Pascallaan, op een steenworp afstand van o.a. het openbaar vervoer (150 meter), de A6, de hoofdtoegangsweg naar Lelystad en richting Harderwijk en het vliegveld. Inmiddels fungeert het LAB als een logistieke springplank naar heel Nederland, Europa en de rest van de wereld.

Als koper betaald u dan geen overdrachtsbelasting maar wel omzetbelasting die u (als ondernemer) kunt verrekenen. Daarnaast betaald u de kosten van de notaris.

TOPLOCATIE
Het LAB heeft inmiddels grote namen gevestigd op dit strategisch gelegen bedrijventerrein. Zoals Inditex, Giant, Donkervoort, Van Wijnen, MAC3, Amex Logistics, de Nederlandse Bank en Medidis. Met Lelystad Airport in de achtertuin, grenzend aan de A6 en N302 en dichtbij Flevokust Haven, ligt Lelystad Airport Businesspark op een goed ontsloten en centrale locatie. Ruimtelijke kwaliteit en representativiteit zijn van toepassing op Businesspark De Pascal met een uitstraling, waar U tegen zegt!

Omschrijving
De bedrijfsunit op de begane grond met een oppervlakte van circa 55 m² en een kantoor op de verdieping met een oppervlakte van circa 55 m² is uitermate geschikt voor ondernemers die naast een opslag-/ productieruimte ook kantoorruimte nodig hebben.
Daarnaast is deze courante unit uitstekend verhuurbaar. Zo is er mogelijkheid om de unit per bouwlaag te splitsen zodat u zelf een gedeelte kan gebruiken, en het andere deel kan verhuren aan een andere partij.
Deze unit heeft twee eigen parkeerplaatsen, met mogelijkheid om een elektrisch laadpunt te realiseren.
De unit voldoet aan de nieuwste normen van het bouwbesluit. De businessunit is dan ook van een hoge kwaliteit en daarbij ook verwachte uitstraling.

NIVEAU VAN OPLEVERING
– Meterkast voorzien van 3x 25 Ampère;
– Riool afvoeren in vloer begane grond gestort
– Loze leiding naar parkeerplaats t.b.v. oplaadpunt
– Drie dakdoorvoeren o.a. zonnepanelen en warmtepomp
– Aansluitingen tot in meterkast voor elektra, water en data

CONSTUCTIEF
– Cementdekvloer op de eerste verdieping
– Gesloten houten trap naar eerste verdieping
– Eerste verdieping kanaalplaatvloer met draagvermogen van 250 kg/m²
– Begane grond monoliet gestorte vloer met draagvermogen 1000 kg/m²

KOZIJNEN
– Gelegenheid voor perfecte reclame uitingen
– Voordeur (-kozijn) voorzien van hardhout en brievenbus
– Kunststofkozijn voorzien van draai-kiep ramen met ventilatieroosters
– Dichte voordeur voorzien van 3 puntsluiting, SKG** Knopcilinder en buitenlamp met lichtsensor
– Electrische overheaddeur voorzien van 1 sectie beglaast, circa 3 x 3 meter, 400V incl besturingskast

VVE
De unit wordt uitgegeven in appartementsrechten. Om een kwalitatieve omgeving te garanderen is er een VVE van toepassing voor onderhoud van het gebouw, bestrating, groen en verzekeringen etc.

Prijs € 145.000,- v.o.n. excl btw

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen dan ook geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Makelaardij Lelystad zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Makelaardij Lelystad garandeert niet dat de informatie foutloos is. Makelaardij Lelystad wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het, ongestoord, gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Terug