Verkocht

Schutweg 21-19 ong

8243 PC, Lelystad
Koopprijs
€ 125.000,- v.o.n.

Woning kenmerken

Perceeloppervlakte
5.000 m2
Buitenruimte
Geen tuin

Bezichtiging inplannen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Omschrijving


SCHUTWEG 21 19 LELYSTAD
Let Op: Geen overdrachtsbelasting, deze unit is nog niet in gebruik geweest, wel komen de notariskosten voor de leveringsakte voor rekening van de koper.

CENTRAAL GELEGEN
Hoogwaardig afgewerkte en multifunctionele garage unit in het “Schutweg Business Center” gelegen op bedrijventerrein Noordersluis te Lelystad. De ligging is perfect te noemen, aan het begin van de Noordersluis. Waar u binnen enkele minuten de dijk naar Almere kunt bereiken en via de ring bereikt u in no time de A6 en het vliegveld!
De begane grondvloer is circa 52 m2 bvo bedrijfsruimte, gescheiden door een wand en separaat toegankelijk. De verdiepingsvloer is circa 48m2 bvo, voorzien van een LED lichtstraat en op biedt vele mogelijkheden om deze naar eigen wens in te delen.

LUXE & VEILIG
De Schutweg is op dit moment het meest toonaangevend in Nederland als het gaat om hoe een garage unit hoort opgeleverd te zijn in een gemeenschappelijk complex. Een strak georganiseerde VVE, een terrein dat 24/7 toegankelijk via twee elektronische schuifhekken, welke voorzien zijn van een toegangscontrolesysteem. Wat te denken van de uitgekiende terreinverlichting, de vele parkeerplaatsen, de mogelijkheid om makkelijk te laden, lossen en draaien bij het pand . Maar vergeet de 24/7 camerabeveiliging niet! Deze camerabeelden kunt u real time bekijken via een app op uw telefoon.

GARAGE UNIT 19
De garage unit op de begane grond is toegankelijk via de entree naast de overhead deur (3 x 3,20). Deze is tevens van afstand te bedienen met een handzender. Op de begane grond treft u alle aansluitingen voor sanitair en de panty.
Het fijne van deze garage unit is, dat deze van buitenaf, op twee manieren toegankelijk is. Via de stalen toegangsdeur of via de op afstand bedienbare, isolerende overhead deur. Voor de toekomst ideaal bv voor de verhuur of voor het ontvangen van gasten! Bij de entree treft u direct de scheidingswand met afsluitbare deur naar de garage van circa 52 m2 bvo. Het alarm is geïnstalleerd bij de entree, welke doorschakeling heeft naar de meldkamer. De hal is voorzien van een op maat gemaakte bergruimte aan de wand en een ruimte onder de trap, welke naar eigen wens ingedeeld kan worden. Op de eerste verdieping/vliering treft u een vloeroppervlak aan circa 48 m2 bvo. De verdieping kan nog geheel naar eigen wens ingedeeld worden! Er zijn mogelijkheden voor diverse werkplekken, met of zonder pantry of riante opslag.
Kortom een heerlijke, veilige plek om uw camper, boot, caravan, klassieker te stallen met de dagelijkse voorzieningen in de buurt!

BIJZONDERHEDEN
– Muur en dakisolatie
– Geen overdrachtsbelasting
– Volop indelingsmogelijkheden!
– Hoofdwanden in kalkzandsteen
– Raamkozijn wordt achteraf gemonteerd
– Alarmsysteem en camerabewaking 24/7
– Geïsoleerde overhead deur (3 x 3,20)
– Separaat toegankelijke verdiepingsvloer van circa 48m2 bvo
– Begane grond aansluitingen voor water en riolering
– Zeer ruime parkeerplaatsen op het algemene parkeerterrein
– Beveiligd terrein met elektrisch bedienbare poort te openen via telefoon

Terug