Verkocht

Schutweg 21 20 ong

8243 PC, Lelystad
Koopprijs
€ 100.000,- v.o.n.

Woning kenmerken

Perceeloppervlakte
5.000 m2
Buitenruimte
Geen tuin

Bezichtiging inplannen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Omschrijving


SCHUTWEG 21 20 LELYSTAD
Let Op: Geen overdrachtsbelasting, deze garage unit is nog niet in gebruik geweest, wel komen de notariskosten voor de leveringsakte voor rekening van de koper.

Bieden v.a. € 100.000,- v.o.n. exclusief btw

CENTRAAL GELEGEN
Hoogwaardig afgewerkte en multifunctionele garage unit in het “Schutweg Business Center” gelegen op bedrijventerrein Noordersluis te Lelystad. De ligging is perfect te noemen, aan het begin van de Noordersluis. Waar u binnen enkele minuten de dijk naar Almere kunt bereiken en via de ring bereikt u in no time de A6 en het vliegveld!
De begane grondvloer is circa 52 m2 bvo bedrijfsruimte en de verdiepingsvloer is circa 24 m2 bvo met verrijdbaar toegangshek.

LUXE & VEILIG
De Schutweg is op dit moment toonaangevend in Nederland als het gaat om hoe een garage unit hoort opgeleverd te zijn in een gemeenschappelijk complex. Een strak georganiseerde VVE, een terrein dat 24/7 toegankelijk via twee elektronische schuifhekken, welke voorzien zijn van een toegangscontrolesysteem. Wat te denken van de uitgekiende terreinverlichting, de vele parkeerplaatsen, de mogelijkheid om makkelijk te laden, lossen en draaien bij het pand. Maar vergeet de 24/7 camerabeveiliging niet! Deze camerabeelden kunt u real time bekijken via een app op uw telefoon.

GARAGE UNIT 20
De garage unit op de begane grond is toegankelijk via de entree naast de overhead deur (3 x 3,20). Deze is tevens van afstand te bedienen met een handzender. Op de begane grond treft u alle aansluitingen voor sanitair en de panty.
Het fijne van deze garage unit is, dat deze van buitenaf, op twee manieren toegankelijk is. Via de stalen toegangsdeur of via de op afstand bedienbare, isolerende overhead deur. Voor de toekomst ideaal bv voor de verhuur of voor het ontvangen van gasten! Bij de entree treft u direct het alarm aan, welke doorschakeling heeft naar de meldkamer. Op de eerste verdieping treft u een vloeroppervlak aan circa 24 m2 bvo. Hier zijn ook mogelijkheden voor de pantry. De eerste verdieping kan nog geheel naar eigen wens ingedeeld worden! Er kunnen diverse werkplekken gecreëerd worden, een pantry of riante opslag.
Kortom een heerlijke, veilige plek om uw camper, boot, caravan, klassieker te stallen met de dagelijkse voorzieningen in de buurt!

BIJZONDERHEDEN
– Brandblusser
– Muur en dakisolatie
– VVE +/- € 101,- p/m
– Volop indelingsmogelijkheden!
– Hoofdwanden in kalkzandsteen
– Aansluiting krachtstroom mogelijk
– Alarmsysteem en camerabewaking 24/7
– Geïsoleerde overhead deur (3 x 3,20)
– Verdiepingsvloer met verrijdbaar openingshek
– Begane grond aansluitingen voor water en riolering
– Zeer ruime parkeerplaatsen op het algemene parkeerterrein
– Beveiligd terrein met elektrisch bedienbare poort te openen via telefoon

Terug