Onder bod

Uilenweg 3

8245 AB, Lelystad
Koopprijs
€ 1.000.000,- k.k.

Woning kenmerken

Aan bosrand, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen.

Woonoppervlakte
269 m2
Perceeloppervlakte
8.082 m2
Bouwjaar
2001
Aantal kamers
6
Aantal Slaapkamers
4
Buitenruimte
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Tuin rondom

Bezichtiging inplannen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Omschrijving


UNIEK & LEVENSLOOPBESTENDIG
Dit door zowel de centrale ligging in Nederland, 1 uur rijden van Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Zwolle als het complete karakter van deze grandioze villa in Engelse stijl gebouwd, waarvan alle slaapkamers zijn voorzien van luxe badkamers, energielabel A, 29 zonnepanelen, genaamd ’t Boshuys. Deze fantastische villa is gelegen op een kavel van 8082m2, aan de entree van het bosgebied “het Hollandse Hout” van circa 900 hectare en ligt op steenworp afstand van Nederlands Trots, de Oostvaardersplassen”, de nieuwe parel onder de natuurgebieden voor Nederland en Europa! Droomt u ervan om een B & B te beginnen, met de mogelijkheid om uit te breiden naar 3 lodges maximaal, ter grootte van 8 personen per lodge en wilt u het graag uw paarden bij huis hebben? Dan is dit de locatie voor u, want hier is dat mogelijk! Ideaal door twee verschillende entree’s, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde.

Het bosgebied aan het ’t Bovenwater gelegen, waaraan deze schitterende villa zich bevindt, heeft als bestemming RECREATIEF. Het perceel waar de villa op staat, heeft als enige in dit gebied een WOONBESTEMMING. Exclusiever dan dit, gaat u het niet vinden in de provincie Flevoland en daarbuiten!
Mocht u dit fantastische object willen financieren met een woonhuishypotheek, dan is deze informatie van belang!

MINI MANEGE
Nieuwe ruiterpaden van meer dan 15 kilometer op steenworp afstand! Dit is gelegen in Nationaal Park Nieuw Land, bij het Hollandse Hout.
Voor de paardenliefhebbers ontbreekt het hier werkelijk waar aan niets! Afgelopen jaren is hier alles professioneel aangelegd, waar u nu direct van kunt genieten met uw edele viervoeters! De 4 luxe paardenboxen, kunt u uitbreiden naar 6 paardenboxen. Wat te denken van de zadelruimte, hooiopslag, de paardrijbak van 800m2 (20×40) met eb en vloed bodem, 2 poetsplaatsen voor uw paarden, een quad met speciale baksleep om de rijbak te slepen, 1 gedraineerde paddock en het gehele terrein is voorzien van oerdegelijke omheining. Last but not least, is er voor het verzamelen en afvoeren van de paardenmest, een speciale mestcontainer aanwezig, die vanaf de weg geleegd kan worden. Menig manege is hier jaloers op!

BED & BREAKFAST
3 Kamers á € 125,- p/n x 7dg = € 2625,- per week
3 Lodges á € 300,- p/n x 7 dg = € 6300,- per week
Deze fantastische villa met B & B, geeft u het gevoel van vrijheid waar wonen en werken, in een luxe omgeving, samenkomen. De B & B is voorzien van een eigen entree, aan de achterzijde, met trapopgang naar de eerste verdieping. Hier zijn 3 riante slaapkamers, elk voorzien van een schitterend uitzicht en een zeer luxe badkamer. Bij een kamerprijs van € 125,- per nacht, met een geschatte bezettingsgraad van 75% is er al een zeer reëel en verdienstelijk verdienmodel mogelijk van minimaal € 102.000,– per jaar. Bent u voornemens om de drie lodges te bouwen, dan is een prijs van € 300,- per nacht per lodge reëel te noemen. Bij een bezettingsgraad van 75% is er nog een extra verdienmodel van minimaal € 120.000,– per jaar mogelijk. (Let op, dit zijn voorbeelden! Hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend.) Tel daarbij op, dat de ligging van uw toekomstige B & B uniek te noemen is voor wandel- en fiets tochten, brainstormsessies, vogels spotten of gewoon helmaal niets doen en ontsnappen aan de alledaagse drukte. De laatste foto geeft een impressie van een lodge, van wat er mogelijk zou kunnen zijn. Daarbij biedt de unieke combinatie van paarden stallen en B&B u ongekende mogelijkheden.

WONEN, KOKEN, SLAPEN & BADEN
Entree aan de voorzijde, de zeer ruime hal biedt toegang tot de separate en afsluitbare hal, naar de eerste verdieping. Het luxe toilet is chique en modern te noemen. Tevens treft u vanuit de ruime hal de toegang naar de riante slaapkamer, voorzien van moderne badkamer met inloopdouche, dubbele, luxe wastafel en het zicht op de paardenstallen. Iedere dag wakker worden met uw paarden. Hier is het mogelijk! Van uit deze hal heeft u toegang tot de grote woonkeuken en via de openslaande deuren toegang tot de riante woonkamer.

De woonkeuken is voorzien van massieve, handgemaakte keuken met marmeren bladen. Een lust voor het oog van iedere keukenprins(-es). De keuken is voorzien koel/vries combinatie, vaatwasser, handgemaakte porseleinen gootsteen en als klap op de vuurpijl het Falcon fornuis met 6 pitten, 2 heteluchtovens en een sudderoven. De afzuigkap is schitterend geïntegreerd in de handgemaakte keuken. Via de openslaande deuren (!) vanuit de keuken komt u in de riante woonkamer met erker, welke is voorzien van een robuuste Bouwmeester kwaliteitsvloer. Genieten in deze is met de grote G. Dit is o.a. te danken aan de heerlijke houtkachel en het schitterende uitzicht op de rijbak en het naastgelegen bos. Dit zal u echt nooit vervelen.

SLAPEN & BADEN
Via de afsluitbare hal, komt u bij de trap die u naar de eerste verdieping brengt. De ruime overloop is voorzien van een groot dakraam en geeft toegang tot twee ruime bergzolders, middels vlizotrap te bereiken en de drie zeer riante slaapkamers met airco’s. Deze zijn allemaal voorzien van 1 of meerdere dakkapellen, met een uitzicht over het bovenwater. Exclusiever gaat het niet worden. Aan een luxe badkamer zal het in geen van de drie slaapkamers ontbreken. Deze zijn uitgevoerd met een apart ligbad, zwevend toilet, mooi badkamermeubel en een zeer prettige inloopdouche. Aan natuurlijke ventilatie ontbreekt het hier niet.

BUITENLEVEN
Het perceel is te bereiken via de elektrisch bedienbare toegangspoort. Aan de voorzijde treft u de stallen voor de paarden,
met een beton gestorte vloer. Deze zijn nu in gebruik als parkeerplaats, maar welke weer met een eenvoudige ingreep omgebouwd kunnen worden naar stallen. Aan de rechterzijde bevindt zich ook een oplaadpunt voor uw elektrische auto. Aan weerskanten van de stallen treft u riante schuren aan, waar u bv de zadels kunt ophangen, de quad om te rijbak te slepen kunt stallen en het nodige gereedschap voor uw perceel en tuin kunt bergen om alles netjes te onderhouden en bij te houden. U gaat tenslotte in een bosrijke omgeving wonen, waar dit onmisbaar is! Het dak van de stallen is voorzien van 29 zonnepanelen. Tevens is er een powerbank met opslagcapaciteit van 10kwh aanwezig. Mocht de stroom uitvallen, dan is uw woning voorzien van Electra. De woning beschikt over een professioneel aangelegd ontkalking- en filter systeem voor schoon, helder kraanwater. Fijn, deze duurzame voorzieningen. Op het perceel is een grote hooibergschuur, waar u voldoende ruimte heeft voor al uw paarden benodigdheden of andere hobby’s. Aan de achterzijde van de woning, tegenover de erker van de woonkamer, is een schitterende overkapping, professioneel gebouwd. Dit geeft op warme dagen een welkome beschutting en kunt u op mooie dagen, tot in de late uurtjes genieten! Het perceel ligt schitterend verscholen, aangrenzend aan het bovenwater, wat u enorm veel privacy en vrijheid verschaft. Binnen 10 minuten bent u in stadshart voor een compleet avondje uit en voor de dagelijkse boodschappen, is een grote supermarkt, drie minuten bij u vandaan.

ERFPACHT
Ter vergelijking, de huidige erfpachtcanon is € 543,77 per maand. Dit bedrag staat bijna gelijk aan 1 maand stallingskosten voor 1 paard bij een paardenpension. Deze wordt elke tien jaar herzien en loopt nu tot 30-06-2028. De huidige overeenkomst tot vestiging met Staatsbosbeheer loopt tot en met 30 juni 2048 en zal dan weer met 30 jaar verlengd worden! Staatsbosbeheer heeft toestemming verleent voor de verkoop van Uilenweg 3 te Lelystad.

HIGHLIGHTS
– Energielabel A
– 29 Zonnepanelen
– 4 Luxe badkamers
– Perceel van 8082m2
– 4 Grote slaapkamers
– Projectnotaris FKJ Lelystad
– Erfpacht loopt tot 30/06/2048
– Erfpacht canon € 543,77 p.m.
(- Goodwill & inventaris € 75.000,- )
– Ideaal voor paardenliefhebbers
– Eigenaar grond Staatsbosbeheer
– Professionele paardenbak met eb & vloed bodem
– B & B gereed! Mogelijkheid voor bouw max 3 lodges op palen

Uw eigen (VBO/NVM-) aankoopmakelaar is van harte welkom!

PRIJS € 1.000.000,- K.K.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen dan ook geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Makelaardij Lelystad zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Makelaardij Lelystad garandeert niet dat de informatie foutloos is. Makelaardij Lelystad wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het, ongestoord, gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Terug