Verkocht

Zeilweg 32 U79 ong

8243 PK, Lelystad
Koopprijs
€ 139.000,- v.o.n.

Woning kenmerken

Perceeloppervlakte
7.860 m2
Buitenruimte
Geen tuin

Bezichtiging inplannen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Omschrijving


ZEILWEG 32 UNIT 79 LELYSTAD

Let Op: GEEN OVERDRACHTSBELASTING, deze garage is nog niet in gebruik geweest, wel komen de notariskosten voor de leveringsakte voor rekening van de koper.

HIER GAAT U GEZIEN WORDEN!
Hoogwaardig afgewerkte en multifunctionele garage unit in project “NOORDERPLAZA” gelegen op bedrijventerrein Noordersluis te Lelystad. De ligging is perfect te noemen, gelegen op de schitterende HOEK locatie aan de drukste aanrijroute van de Zuiveringsweg! Hier gaat u gezien worden! Waar u binnen enkele minuten de dijk naar Almere kunt bereiken en via de ring bereikt u in no time de A6 en het vliegveld!
De begane grondvloer is circa 50 m² bvo bedrijfsruimte, met LED lichtstraat, toilet & pantry aansluitingen. De brede trap brengt u naar de verdiepingsvloer van circa 50m² bvo met daglichttoetreding en draai/kiep raam, voorzien van een LED lichtstraat enis zeer

LUXE & VEILIG
Noorderplaza is op dit moment toonaangevend in Nederland als het gaat om hoe een garage unit hoort opgeleverd te zijn in een gemeenschappelijk complex. Een strak georganiseerde VVE, een terrein dat 24/7 toegankelijk via het elektronische schuifhek, welke voorzien zijn van een toegangscontrolesysteem. Wat te denken van de uitgekiende terreinverlichting, de vele parkeerplaatsen, de mogelijkheid om makkelijk te laden, lossen en draaien bij het pand.

GARAGE UNIT 79
De garage ruimte op de begane grond is toegankelijk via de elektronische overhead deur (4 x 3) met geïntegreerde toegangsdeur. Deze is tevens van afstand te bedienen met een handzender. Op de begane grond treft u alle aansluitingen voor sanitair en de panty. Hier treft ook de aansluiting voor de krachtstroom
Het fijne van deze garage unit is, dat deze van buitenaf, op twee manieren toegankelijk is. Via de toegangsdeur of via de op afstand bedienbare, isolerende overhead deur. Ideaal! De hal is voorzien van een op maat gemaakte houten trap met hardhouten treden, welke u op de eerste verdieping brengt. Hier treft u een vloeroppervlak aan circa 50 m² bvo met daglichttoetreding, draai/kiep raam en een schitterend uitzicht! Deze ruimte is perfect in te delen voor toekomstige kantoorruimte, welke al is voorzien van 6 dubbele wandcontactdozen en LED plafond verlichting.
Kortom een heerlijke, veilige plek om uw camper, boot, caravan, klassieker te stallen met de dagelijkse voorzieningen in de buurt!

BIJZONDERHEDEN
– Muur en dakisolatie
– VVE +/- € 60,- p.m.
– Geen overdrachtsbelasting
– Volop indelingsmogelijkheden!
– Geïsoleerde overhead deur (4 x 3)
– De enige garage unit op ZICHT LOCATIE
– Voorbereidingen toilet en pantry aanwezig
– Begane grond aansluitingen voor water en riolering
– Separaat toegankelijke verdiepingsvloer van circa 50m² bvo
– Zeer ruime parkeerplaatsen op het algemene parkeerterrein
– Beveiligd terrein met op afstand te openen elektrisch bedienbare poort

Bieden v.a. € 139.000,- v.o.n. exclusief btw

Terug